Over mij

Mijn naam is Hilde Bruin

Mijn naam is Hilde Bruin. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure Een medisch pedicure is een specialistische behandelaar van risicovoeten ten gevolge van o.a. diabetes en reumatische voeten. Daarnaast kan ook iedereen voor een reguliere behandeling terecht bij de medisch pedicure. Ik ben ik lid van Provoet, de branchevereniging voor pedicures. Je kunt alleen lid worden van Provoet als je in het bezit bent van een erkend vakdiploma. Na het behalen van je diploma medisch pedicure, zul je accreditatiepunten moeten behalen. Hiermee toon je aan dat je je kennis op peil houdt.

Voor iedere cliënt neem ik ruim de tijd en ik behandel uw voeten met zorg. Voeten dragen ons niet alleen de hele dag, maar zorgen ervoor dat we kunnen voortbewegen. Het is belangrijk om ze goed te verzorgen. Een bezoek aan de pedicure is dan ook geen overbodige luxe.

Wilt u uw voeten eens goed laten verzorgen of hebt u last van een likdoorn, kloven of een ander ongemak aan uw voeten? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik werk uitsluitend volgens afspraak.